Sanne Bruun

Jeg arbejder med kunsten i min private bolig i nærheden af Haderslev, og det er i dag min fuldtidsbeskæftigelse.

Mine malerier har ikke titler, alene af den grund at det er op til beskueren og vedkommendes fantasi, at opleve værket på sin måde.

De indtryk jeg suger til mig i naturen, bliver som oftest omsat til streger på lærredet. Farverne og den måde de kombineres på, er meget inspirerende for mig i mit daglige virke med pensel og lærred.

En af mine yndlingsbeskæftigelser, ud over at male selvfølgelig, er at sidde ved stranden og kigge ud over havet. Det mest fascinerende er, at udsynet og indtrykkene er så forskellige fra dag til dag, ja endda fra time til time. Årstidernes skiften er det smukkeste syn af farvespil, som lader tankerne og ideerne flyde frit.

Hele sommerhalvåret er jeg stort set ved en af strandende omkring mig hver aften. Nogle aftner kan jeg sidde i flere timer og bare kigge ud over vandet, andre aftner er det så koldt at jeg er der i fem minutter. Uanset hvor længe jeg er der, så giver det mig en inde ro og velvære at se havet bruse, lytte til stilheden eller måske klukker det lige så stille i vandkanten.

Når jeg kigger op på himlen, er det en historie helt for sig selv. Den kommer i så mange farver at det slet ikke kan beskrives. Ofte spejler den sig i havet og det giver det smukkeste syn, som kan virke fuldstændigt bjergtagende og helt ubeskriveligt. Det er på disse dage jeg bliver nødt til at forevige dette smukke syn, så det ikke kun ligger på nethinden, men kan opleves igen og igen.

Min hjemmeside er under opbygning og adressen kommer senere. Indtil da er du meget velkommen til at besøge min Facebook side: https://www.facebook.com/artbysanneb

Bedste hilsen

Sanne

Kontakt

Fyrvej 40 - 9990 Skagen
Tlf. +45 9844 2288
Mail: kirstenlind@os.dk

Sociale medier

Design & udvikling: Norsite
instagramfacebook-official