Karen Brinck

Jeg bevæger mig i grænselandet mellem kunst og kunsthåndværk. Jeg er uddannet på design og tekstillinjen på Kunsthåndværkerskolen som nu er Danmarks Designskole og har i mere end 40 år arbejdet med design, tekstil, billedkunst og nu skulpturer.

Min store passion er at eksperimentere med materialer. Jeg bruger mange mange timer på at afprøve hvordan man får forskellige materialer til at fungerer sammen, om de skal være vejrbestandige og kunne tåle vind og vejr eller om det er værker der skal stå indendørs.
Jeg laver ikke mange skitser, men går bare igang med diverse materialer og ser hvad der sker. For det meste er flere værker igang samtidig.

Jeg har værksted, atelier og bolig på samme matrikel, så arbejde og fritid flyder ud i et. Det er perfekt for mig, da jeg hele tiden får nye ideer og har så mulighed for at komme igang med projektet med det samme.

Min absolut bedste arbejdsplads er i Sverige. Langt inde i skoven og alligevel tæt på vandet har vi bygget et lille atelier. Her er der fred, ro og tid til fordybelse, ingen stressede udefra kommende faktorer kan nå mig her.

Når jeg trænger til lys, sol og café liv tager jeg til Spanien hvor jeg har en lille studielejlighed og er med i et kunstnerfællesskab i Mijas, en lille hvid bjergby en halv times kørsel fra Malaga.

Friheden og muligheden for at arbejde med kunst, er en dyrebar gave som jeg er meget taknemmelig for og som jeg med stor glæde videregive igennem kurser og mine arbejder.

Kontakt

Fyrvej 40 - 9990 Skagen
Tlf. +45 29 78 49 81
Mail: kirstenlind@os.dk

Sociale medier

Design & udvikling: Norsite
instagramfacebook-official