Gitte Als

Kunster af tiden og fortæller i livets univers!

Farver, der former sig og fortæller, er min udtryksform. Udtrykt i en inderlig glæde over livet sætter jeg farvesymfonier, der i en simpel form tager betragteren med i en stemning eller rører en følelse. En historie fortælles. Jeg går min egen vej og udlever min livsdrøm som tekstforfatter og kunster.

Min opvækst havde jeg i Aalborgs vestlige kvarter. Skellet var mærkbart mellem nord- og sydsiden af Annebergvej. På sydsiden kaldte de det Hasseris, det var forbeholdt de fine. Nordsiden var arbejderkvarter med mennesker, der var håndens og søens folk. Min familie og min baggrund.

Min familie var dygtige med deres hænder, alle som en. Bedstefar var skrædder, faster cigarmager, onkel malermester og sådan kunne de alle noget særligt.

Mine evner med en pensel kommer ikke fra fremmede. Min far var maskiningeniør og i en sparsom fritid tegnede han de flotteste billeder. Detaljerede og i fri hånd. Det samme gjorde min storebror, mens mor tryllede de smukkeste håndværker med strikkepinde og stramajnål. Det flød helt naturligt.

Penslen ligger godt i mine hænder. Det kommer naturligt og flyder med humøret og tankerne. Motiver bliver til indre billeder, der sætter sig i penselstrøg, ganske som når hænderne rammer tastaturet og en historie fødes.

Se hendes hjemmeside: https://gitteals-art.dk/

Kontakt

Fyrvej 40 - 9990 Skagen
Tlf. +45 29 78 49 81
Mail: kirstenlind@os.dk

Sociale medier

Design & udvikling: Norsite
instagramfacebook-official