Anne-Mette Cortsen

Om kunstneren: Anne-Mette Cortsen har atelier i Skødstrup, 15 km nord for Aarhus.

Hun har gået på Aarhus Kunstakademis Basisuddannelse, og hun er uddannet Cand.arch., Møbel og Rumarkitekt, på Arkitektskolen i Aarhus. Hun har siden 2003 udstillet i anerkendte gallerier, og har vist værker ved kuraterede udstillinger på bl.a. KØN - Gender Museum Denmark (Dengang Kvindemuseet).

Hun er medlem af BKF- Billedkunstnernes forbund for professionelle billedkunstnere. Senest har hun haft værker med på den censurerede udstilling KP 22 og KP17 (Kunstnernes påskeudstilling i Kunsthal Aarhus), KS17 og KS 18 (Kunstnernes sommerudstilling i Janus bygningen).

Hun har vundet flere priser og udstillet på flere censurerede udstillinger. Om værkerne "I mine værker fusionerer jeg vækster og mennesket, for at understrege den stærke symbiose, der ligger i naturen, og mennesket som subjekt heri. Planter er ikke blot planter, men organismer, som os, der er påvirket af klimaforandringerne.

Klimaforandringer der har alvorlige konsekvenser for vores økosystemer, havforurening og i sidste ende menneskers sikkerhed. Mine værker skal gøre beskueren opmærksom på, at vi som mennesker er dybt forbundet til naturen. For uden natur er der ikke noget menneske, og uden mennesket er der ingen til at definere naturen."

Kontakt

Fyrvej 40 - 9990 Skagen
Tlf. +45 29 78 49 81
Mail: kirstenlind@os.dk

Sociale medier

Design & udvikling: Norsite
instagramfacebook-official