Amanda Zimmerlund

Amanda udstiller 14.8 - 23.10

Amanda Zimmerlund, 25 år gammel, autodidakt kunstner.

Jeg startede med at male for 4 år siden, og jeg er stadig i rivende udvikling. Fælles for alle mine værker er, at jeg er draget af mødet med nye eksistenser på mit tomme papir. Hvert eneste maleri er et nyt møde med en skæbne eller personlighed, der har noget at fortælle.

 

Min egen oplevelse er, at det er eksistenser med levet liv, der dukker op, og at de har historier og fortællinger og meget mere at dele med mig og dig. Jeg både er - og er ikke - bange for smerte, men jeg elsker at samtale om dét, der kræver "lidt mere", hvilket "gør" mødet med andre mennesker for mig. Og så længes jeg efter, at vi tør tale mere om alt det "bagved" - ikke dvale eller dyrke det - men kigge det i øjnene, så der gives plads til livet.

 

Personligt oplever jeg alle sindstilstande i mine malerier og kan finde både smil, sorg, lys, mørke, eftertænksomhed og mere til. Det er nok også dét, der driver mig. At jeg kan skabe malerier, der kan rumme alt dét, det vil sige at være menneske. Dét, synes jeg er smukt. Og det prøver jeg at forevige med blyant, akvarel og tusch.

Kontakt

Fyrvej 40 - 9990 Skagen
Tlf. +45 29 78 49 81
Mail: kirstenlind@os.dk

Sociale medier

Design & udvikling: Norsite
instagramfacebook-official