Galleri i skagen
Slide 1
Velkommen til Galleri Grenen

Kan du lide kunst?
Så er Galleri Grenen - grenenkunstmuseum lige noget for dig. Der vil komme nye udstillinger og kunstnere, så der altid er nyt at kigge på.

Kunst i skagen
Slide 2
Nye Udstillinger

Der kommer løbende nye udstillinger hel tiden, på Galleri Grenen, men vi har stadig vores faste udstillinger - Som fx Axel Lind 's hav udstillinger

Køb kunst skagen
Slide 3
Køb af kunst

Vi er behjælpelig med al transport. Vi leverer det vi selv har mulighed for, inden for landets grænser, ellers er vi behjælpelige med fragt, i både ind- og udland.

Hvor kan jeg udstille min kunst
Slide 3
Er du kunstner?

Vil du udstille? Der vurderes i hvert enkelt tilfælde, om et samarbejde vil være en mulighed.

Galleri grenen - Spændende udstillinger i naturrige omgivelser
Velkommen til Galleri grenen med ca. 600 kvm kunst, placeret midt i Danmarks smukkeste natur.   Vi er stolte af at præsentere en konstant strøm af nye udstillinger, der beriger vores galleri med friske perspektiver og nytænkende kunstværker. Hver udstilling er en rejse gennem kunstneriske udtryk, hvor både etablerede navne og spirende talenter får plads til at skinne.   Selvom vi altid byder på friske og spændende udstillinger, har vi også vores faste perler, der står som tidløse vidnesbyrd om kunstens magt og skønhed. En af vores stolte faste udstillinger er Axel Lind's fortryllende havmalerier og isbjerge, der maler naturens skiftende ansigter med en dybde og intensitet, der fanger sjælen.
Se mere her
Galleri Grenen og vores historie
Grenen Kunstmuseum blev stiftet i 1977 af Axel Lind. Huset er oprindeligt bygget i 1959 af Skagboerne, som byggede det som et borgerhus, med Restaurant og dansested, og var i årene frem til 1977, et sted, hvor man tog ud og dansede og morede sig. Axel Lind købte det i 1977, og indrettede underetagen til Grenen Kunstmuseum. Huset er i dag delt op i 2 erhvervsmål, og med 2 ejere.
Læs mere
Nyheder
april 19, 2021
Vi glæder os snart til fernisering

Vi håber snart på fernisering Som jeg tidligere har skrevet, glæder både kunstnerne og jeg os meget til at kan holde en Fernisering.

april 14, 2021
Så er udstilling 2021 i gang.

Her vises et lille udpluk af udstillingen, som repræsenteres af cirka 35 - 40 kunstnere. Der vil være udskiftninger i løbet af året.

januar 15, 2020
Ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside I samarbejde med Norsite - Digital web og reklame bureau, har vi med stor tilfredshed fået ny hjemmeside, der kan en del mere end vores tidligere hjemmeside. Nu er det muligt for os at holde jer opdateret med aktuelle udstillinger, nyheder og arrangementer, som vi også løbende vil dele med […]

Se alle

Kontakt

Fyrvej 40 - 9990 Skagen
Tlf. +45 29784981
Mail: kirstenlind@os.dk

Åbningstider

Se åbningstider

Sociale medier

Design & udvikling: Norsite
facebook-official